İşte Galatasaray'ın kupası

Video yükleniyor...

undefined

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonu şampiyonu Galatasaray'ın 31 Mayıs Pazar günü kaldıracağı şampiyonluk kupası Ankara'da sergileniyor.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda sergilenen kupaya sporseverler de ilgi gösteriyor. Kupayı görmek için teşkilat binasına gelen taraftarlar, hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Spor Genel Müdür Vekili Ömer Altunsoy ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da sporseverlerle birlikte kupanın başında çekilen fotoğraflarda yer aldı.

Kupanın özellikleri
Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın 31 Mayıs Pazar günü kaldıracağı şampiyonluk kupası, 10 kilo 300 gram ağırlığında.

Kupanın 9 kilo 300 gramı 925 ayar gümüşten, 1 kilosu ise 925 ayar gümüş üzerine altın kaplamadan yapıldı.

Taraftarlar, şampiyonluk kupasını yarın akşama kadar Ankara'da görebilecek.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Kasapoğlu, geride kalan 5 yıl boyunca sponsor olarak lige 125 milyon dolarlık katkı sağladıklarını belirterek, "Galatasaray Kulübü'nü tebrik ediyorum. Dördüncü yıldızı takan ilk takım oldu" dedi.

Taraftarı, futbolcusu, teknik adam ve yöneticisiyle bir ligi tamamlamaya hazırlandıklarını anlatan Kasapoğlu, "Galatasaray'ı şampiyonluğu dolayısıyla, ligin diğer takımlarını da centilmence mücadeleleri için tebrik ediyorum. Takımlarımıza, gerek Avrupa arenasında, gerekse gelecek sezon Süper Lig'de başarılar diliyorum" değerlendirmesini yaptı.