İşte FB ve BJK'nın yeni maç saatleri

İşte FB ve BJK'nın yeni maç saatleri

Fenerbahçe ve Beşiktaş'in maç programı değişti !.. Futbol Federasyonu, ligde bu hafta oynanacak maçların programını Fortis Türkiye Kupası Yarı Final maçlarına göre yeniden düzenlerken, Kayserispor-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçları öne çekildi:

Federasyon'dan yapılan açıklamada "Turkcell Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçlarının başlama saatleri değişti. Daha önce 7 Nisan Cumartesi saat 19.00’da oynanacağı duyurulan Kayserispor-Fenerbahçe maçı saat 18.30’da başlayacak. 8 Nisan Pazar günü saat 19.00’da başlayacağı duyurulan Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı ise 7 Nisan Cumartesi günü saat 21.15’te oynanacak" ifadesi kullanıldı.

"DOĞRU BİR KARAR"
Hafta içi hergün Best FM'de yayınlanan "Albatros ile Yakın Markaj" programında Albatros Sülüş'ün sorularını yanıtlayan Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, maç saatlerinin değiştirilmesini doğru bir karar olarak değerlendirdi.

Levent Erdoğan, "Daha ileriki haftalarda puan durumuna göre sanıyoruzki adalet ilkesini sağlamak açısından maçlarında aynı saatte oynanması gerekir. Bu her iki kulübünde menfaatinedir" dedi.

Konuyla ilgili kendilerinin federasyona başvuruda bulunduğunu belirten Erdoğan, "11 Nisan'da Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nda karşılaşacağız. Fenerbahçe'nin Cumartesi oynayıp bizim Pazar oynamamız eşitlik açısından uygun değildi. Fenerbahçe bir gün daha fazla dinlenecekti. Şimdi bizim maçımızın Pazar'dan Cumartesi'ye alınmasıyla birlikte her iki takım açısından da eşitlik sağlanmış oldu" dedi.