İşte Dursun Özbek'in ilk sözleri!

Video yükleniyor...

Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa seçilen Dursun Özbek, başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen genel kurulda Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan ile girdiği seçimi farklı şekilde kazanan Özbek, oy sayımının ardından üyelere hitap etti.

Sarı-kırmızılı kulübün üyelerine teşekkür eden Özbek, "Galatasaray Kulübü'nün değerli genel kurul üyeleri, Galatasaray gibi çok kıymetli bir bir emaneti üç yıl boyunca bize emanet ettiğimiz için size teşekkür ediyorum. Bu ehliyete mazhar olmak çok ödemli. Çok değerli bir görev. Bu emaneti önümüzdeki yıllara taşımak üzere size verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında duracağız" diye konuştu.

Başta Duygun Yarsuvat olmak üzere kendisini destekleyen herkese teşekkürlerini sunan Dursun Özbek, "Galatasaray'da kazanmak esastır. Ben seçime girerken, kazanma arzusuyla girdim. Galatasaray'a kazandırma arzusuyla girdim. Ben amacıma ulaştım, Galatasaray'ı amacına ulaştırma eksiğim kaldı. Galatasaray'ı her manada her zaman başarıya ulaştırmak için ben ve ekibimin var gücümüzle çalışacağız. Bundan şüpheniz olmasın" ifadelerini kullandı.

Özbek, konuşmasının ardından yönetim, denetim, sicil ve disiplin kurullarında yer alan isimleri sahneye çağırarak, birlikte poz verdi. 

"Liglerin bitiminden sonra mazbatamızı alacağız"
Dursun Özbek, kürsüden ayrıldıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise mazbatalarını, Spor Toto Süper Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından alacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bugünkü sportif başarıların hepsi mevcut yönetime aittir. Onların yönetiminde geldi. Duygun Yarsuvat yönetiminin liglerin bitimine kadar devam etmesini istedik ve kendilerinden rica ettik. Biz liglerin bitiminden sonra mazbatamızı alacağız. Ondan sonra yönetime başlayacağız. Bizim için de yeni bir sayfa olacak. İnşallah yarınki derbide de başarılı olacağız."

Seçime daha fazla katılım beklediğin anlatan Özbek, "Ben 5 bine yakın katılım bekliyordum. Doğrusu kazanacağımı ümit ediyordum ama bu kadar fark olacağını beklemiyordum. Bana gösterdikleri teveccühten dolayı üyelere teşekkür ediyorum. Emanetlerini en iyi şekilde temsil edeceğimden şüpheleri olmasın" değerlendirmesinde bulundu.