İşte dünyanın en yaşlı taraftarı!

Video yükleniyor...

Geçtiğimiz haftalarda çok sevimli bir West Bromwich taraftarı ile tanışmıştık. 6 yaşındaki Noah, sayı saymayı, takımın kadrosundaki futbolcuların forma numaralarıyla öğrenmiş, ezbere tüm takımı sayarak kendisine küçük de olsa bir şöhret kazanmıştı.
 
Bu kez yine bir West Bromwich Albion taraftarı ile tanışacağız. Jack Jones ile Noah arasındaki yaş farkı tam bir asır, Jones 107 yaşında ve takımın bilinen en yaşlı taraftarı.

Geçtiğimiz yıl nisan ayında West Bromwich’li futbolcular James Morrison ve Liam O’Neill, yaşadığı bakımevinde Jack Jones’u ziyaret etmişler ve ona 106 sırt numaralı bir forma hediye etmişlerdi. O günkü sohbette, biraz yardımla da olsa, Jack Jones, geçmişte kalmış bir hikayeyi, kendisinden 4 yaş büyük ağabeyinin West Bromwich forması giydiği günleri anlatmıştı.
 
Jack Jones’u bu yıl da doğumgününde unutmadı West Bromwich ve kaptan Darren Fletcher, asırlık taraftara tüm takımın imzaladığı özel bir top hediye etmeye bizzat gitti.

Yaşının 107 olmasına aldırmadan, Jack Jones için iade-i ziyaret kaçınılmaz olmuştu. Southampton maçı için tribünlerdeki yerini alırken bu kez üzerinde 107 sırt numaralı forması vardı. 

West Bromwich Albion, Jack Jones kurulduğunda yalnızca 30 yıllık gencecik bir takımdı. Aradan geçen 107 yıl boyunca bir takım ile bir adamın birbirleriyle olan bağları hiç kaybolmadı.