"İşte derbi bu"

Video yükleniyor...

Lig TV'ye açıklamalar yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ilk olarak maçı değerlendirirken, "İki takım oyuncuları da koştular, mücadele ettiler. Takımım 40 kişiden fazla 10 kişi oynamak zorunda kaldı. O bölümde de sadece savunma yapmadık, galibiyet için çok büyük gayret ortaya koyduk. Kazanamadık ama bunun için herşeyi yaptık. Buradan 1-1'lik sonuçla ayrılmak bizim için çok önemli" dedi.

Sivasspor maçına 4 önemli oyuncudan yoksun çıkacaklarının hatırlatılması üzerine Bilic, "4 tane zor maçımız var. Sivas'ta da 4 önemli oyuncumuz yok. Soyunma odasında oyuncularıma, son dört maç için yaşayın. Bu maçlar için her şeyi yapın. Bunları yaparsanız hedefe ulaşabiliriz. Sivasspor iyi takım ve zor bir deplasman. Kullanacağımız takım da kendinden bekleneni yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Caner'in maçın önüne geçen hareketiyle ilgili de konuşan Bilic, "Hakem hakkında konuşmak istemiyorum ama bu derbi maçı. Maçın gidişatına göre, bazı şeyleri hissetmelisiniz. Her şeyi kuralına göre uygularsanız, Moussa Sow'a da kırmızı kart göstermelisiniz. Fenerbahçe sadece iyi bir takım değil, aynı zamanda iyi karakterli bir takım. 3-3 biten maçta da Caner benzer bir jesti yapmıştı. Bunu Caner de Fenerbahçe de yaptı diyebilirsiniz. Bugünün futbol dünyasında böyle şeylere çok ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

(ligtv.com.tr)