İşte Denizli'nin futbolculara ilk sözleri!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da göreve gelmesinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri, Türk Telekom Arena'da incelemelerde bulunan ve sonrasında Madrid'e giderek Atletico Madrid maçını tribünden izleyen Mustafa Denizli, mesaisine oyuncularla tanışarak devam ediyor.

Perşembe akşamı Madrid'den İstanbul'a dönen dönen Sarı-Kırmızılı takım, Mustafa Denizli ile ilk antrenmanına çıktı.

Mustafa Denizli, ilk kez bir araya geldiği öğrencileriyle tek tek tanışma fırsatı buldu.
 
Madrid'e gitmeden önce Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile bir araya gelen Mustafa Denizli takımın tamamının karşısına çıktı.
 
Mustafa Denizli'nin oyuncularından artık bugün itibariyle yeni bir sayfa açmalarını istediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, "Burası Galatasaray... Geçmişteki durumumuzu tamamen unutun. Artık bugüne ve yarına bakmamız gerekiyor. Hepiniz karakterli ve yıldız oyuncularsınız. Bundan sonra Galatasaray'ı hakettiği yere, zirveye taşıyacağız" ifadelerini kullandı.
 
Oyuncularıyla toplantı gerçekleştiren tecrübeli teknik adam ardından Kasımpaşa maçının hazırlıklarına start verdi.
 
Mustafa Denizli'nin öncelikli olarak takımın oyundan kopma ve kolay gol yeme sorununa el attığı kaydedildi. Çaykur Rizespor, Antalyaspor ve Atletico Madrid maçındaki savunma kurgusundan memnun olmayan tecrübeli teknik adamın, Kasımpaşa maçına kadar özellikle savunma oyuncularıyla özel olarak ilgilenecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Galatasaray