İşte Bilic'in Sivas 11'i!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Medicana Sivasspor maçıyla başlayarak 14 günde kritik 5 karşılaşmaya çıkacak Beşiktaş'ta zorlu sürecin kayıplar yaşanmadan geçilmesi için seferberlik ilan edildi.

Süper lig'deki Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe derbisi arasında Club Brugge ile iki Avrupa Ligi son 16 turu maçına çıkacak siyah beyazlı takımda başkan Fikret Orman, yönetici arkadaşlarıyla da görüşerek takımın daha fazla yanında olunmasını istedi.

Yöneticilerden futbolcuların moral motivasyon olarak üst seviyede olması için desteklerini eksik etmemelerini isteyen Başkan Fikret Orman da, kendisinin de artık deplasmanlarda da takımın otelinde kalacağını ve onlarla yakından ilgileneceğini belirtti. Başkan Fikret Orman siyah beyazlı takımın sabah yaptığı çalışmayı da izlerken, teknik heyet ve futbolcularla da sohbet etti.
 
Başkan Fikret Orman'ın bu tutumu yanında teknik direktör Slaven Biliç de futbolcularıyla toplantılarında bundan böyle kayıplara tahammülleri olmadığı uyarıları yapıyor.

14 günde oynayacakları 5 maçlık seride Medicana Sivasspor maçının önemine değinen Hırvat teknik adam, özellikle orta saha ve defansın göbeğinde oynayacak futbolcularının dikkatini çekti.

Slaven Biliç, Pedro Franco'nun kırmızı kart cezası sebebiyle oynamayacak olmasından dolayı stoperde yine Necip Uysal'a görev vermeyi düşünüyor. Takımdaki bir diğer stoper Atınç ise henüz genç ve fiziği kuvvetli olmasına rağmen hız ve geri dönüşler konusunda oldukça yetersiz olmasından dolayı birinci alternatif olarak düşünülmüyor.

Biliç'in Sivas'ta sahaya, kalede cenk Gönen savunmada serdar, Necip, Ersan ve Opare, orta alanda Veli, Atiba, Gökhan Töre, Olcay, Sosa ya da Tolgay, forvette ise Demba Ba onbirini sürmesi bekleniyor.