İşte Biliç'in muhtemel derbi 11'i

Video yükleniyor...

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Biliç, futbolcularına ilk yarının son 5 haftasına girilirken cumartesi günü lider Fenerbahçe ile oynayacakları derbinin önemini anlatıyor.
 
Hırvat teknik adam kendilerini Kadıköy'de zorlu bir doksan dakikanın beklediğinin altını çizerken, alınacak galibiyetle liderle aralarında farkın 4'e ineceğinin ve bunun şampiyonluk yarışında büyük bir anlam ifade ettiğini söyledi. Biliç, kayıp yaşanması halinde ise 10'a çıkacak puan farkıyla Fenerbahçe'nin yarışta rahatlayacağına, kendi işlerinin zora gireceğine değindi.
 
Rakibin hızlı oynayan ve hücumda etkili isimlerinin olduğunu belirten Biliç, oyuncularından sahanın her yerinde yardımlaşmayı ön planda tutmalarını istedi.
 
Fenerbahçe ile ilgili analizlerini de futbolcularıyla paylaşıp, oyun stratejisini şekillendiren Biliç, Julien Escude dışında sakat futbolcu olmamasıyla kadro konusunda önemli bir sıkıntı yaşamıyor. Hırvat teknik adam, Fenerbahçe karşısında sahaya süreceği onbiri büyük ölçüde belirledi.
 
Kalede Tolga'ya görev verecek Biliç, savunmanın sağında Atiba, solunda Motta, göbeğinde Sivok ile Ersan ikilisini sahaya sürecek. Önlerinde Veli'yi görevlendirip orta sahada Gökhan Töre, Oğuzhan, Fernandes ve Olcay'ı oynatacak Biliç, ileride de Almeida'yla gol kovalayacak.