İşte Bilic'in derbi 11'i!

Video yükleniyor...

DEV DERBİYİ WEB’DEN TEK MAÇ SATIN ALARAK CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, oyuncularını Galatasaray derbisine motive etmeye çalışıyor.
 
Oyuncularıyla 10 günde kaybedilen 7 puanın değerlendirmesini yapan, tek tek hatalarını anlatan Bilic, "Galatasaray maçında sizden iyi oyun, iyi mücadele ve 3 puan bekliyorum. Sizler neler yapabileceğinizi Feyenoord, Arsenal, Liverpool ve Tottenham maçlarında gösterdiniz. Takım oyunu ortaya koyduğunuzda her rakibi yenebileceğinizi ispat ettiniz. Sadece kendinize yakışanı yapın" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.
 
Bilic, ayrıca Galatasaray'ın analizini de yaparken "Kaptığınız toplara hızlı hücum ederseniz kanatları yeteri kadar etkili kullanabilirseniz bu maçı kazanırsınız, ancak oyunun kontrolü ve ikinci toplar hep bizde olmalı" şeklinde konuştu.
 
Bilic'in Galatasaray maçına kalede cenk Gönen, savunmada Serdar, Sivok, Ersan, Motta orta alanda Tolgay, Atiba, Gökhan Töre, Sosa, Olcay ve forvet Demba Ba şeklinde çıkmayı düşündüğü belirtildi
 
Bilic'in Frei, Oğuzhan ve Cenk Tosun'u da hamle oyuncusu olarak sahaya süreceği kaydedildi
 
Beşiktaş şampiyonluk yarışında iddiaları olmasa da derbiyi kazanarak taraftarlarını sevindirmek istiyor. Siyah beyazlılar maçtan 3 puanla ayrılamazsa, ilk kez bir sezonu derbi kazanamadan kapatmış olacak. 
 
Bu arada sağ dizi şiştiği için antremana çıkmayan Gökhan Töre'nin derbide takımındaki yerini alması bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş