İşte Aslan'daki son gelişmeler

İşte Aslan'daki son gelişmeler
Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Adnan Polat'ın seçim tarihini açıklamasının ardından gözler yeni başkan adaylarına çevrilirken, Ünal Aysal ile anlaşmazlığa düşen Ali Dürüst'ün Alp Yalman başkanlığında seçime katılabileceği öğrenildi.

Florya'da bir araya gelen Alp Yalman ve Ali Dürüst'ün seçim ile ilgili konuştukları ve birlikte hareket etme yönünde karar verdikleri bildirildi.

Bu arada pazartesi günü başkanlık adaylığını açıklaması beklenen ancak Ali Dürüst ile anlaşmazlık sebebiyle bu kararını erteleme düşüncesinde olan Aysal da Mesut Yılmaz ve Abdurrahim Albayrak ile bir araya geldi.

"KIRGINLIK YOK"
Ünal Aysal ile yetki konusunda anlaşamayan Ali Dürüst yaptığı açıklamada Ünal Aysal ile aralarında herhangi bir kırgınlığın bulunmadığını söyledi.

HALUK ULUSOY'A BASKI VAR
TFF'nin eski başkanı Haluk Ulusoy'a seçimde aday olması yönünde baskılar yapıldığı öğrenilirken, Ulusoy'un da başkanlık adaylığı konusunda kararsız olduğu bildirildi.

TRANSFERDE NELER KONUŞULDU?
Türkiye'nin ilk kez Lig TV ve Ligtv.com.tr'den öğrendiği Arda'nın Atletico Madrid'e trasnfer olayında yeni gelimler yaşandı.

Adnan Polat ile Madird kulübünü başkanı bir araya geldi ve transfer konusunda pazarlık yaptı.

İlk görüşmede karşı taraf Arda için 3 ayda bir ödeme koşuluyla 12.5 milyon euro teklif verdi.

Bu teklifi kabul etmeyen Polat ise 14 milyon euro isterken bu paranın yarısını peşin yarısınında vadeli olarak talep etti.

Bu transferde ayrıca Arda Turan'ın da yıllığı 3.5 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladığı ifade edildi.

(Ligtv.com.tr)