İşte Advocaat'ın transfer listesi...

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat ile yönetim arasında yapılan transfer zirvesinin ardından yol haritası belirlendi.

Lig, Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda üç kulvarda mücadele edecek olan Sarı-Lacivertliler'de Hollandalı teknik adam, yönetime raporunu sundu ve iki transfer talebinde bulundu.

Orta alana takviye isteyen Hollandalı teknik adam, kanat ve 8 numara pozisyonu için temasların sıklaştırılmasını istedi. Yönetim ise gelecek haftanın başına kadar yeni transferlerin imzalarını yetiştirmek için düğmeye bastı...

Fenerbahçe'nin öncelikli listesinde Manchester City'den Samir Nasri, Sunderland'ten Jermain Lens ve Twente'den Hakim Ziyech bulunuyor. Yönetim oyuncular ve bu isimlerin kulüpleriyle kıran kırana pazarlık yapıyor.

Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Grashoppers'e konuk olacak Fenerbahçe'de Dick Advocaat, İsviçre'de sahaya süreceği kadroyu kafasında şekillendirdi.

Kadıköy'de elde ettiği 3-0'lık büyük avantajla saha çıkacak olan Sarı-Lacivertliler'de Advocaat, kadro rotasyonu düşünüyor. Hem oyuncularının durumunu görmek hem de yoğun program nedeniyle öğrencilerini dinlendirmek isteyen Hollandalı teknik adamın, Grashoppers karşısında Medipol Başakşehir maçından farklı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Başakşehir - Fenerbahçe maç özeti ve sonucu

Beşiktaş - Alanyaspor maç özeti ve sonucu

Galatasaray - Kardemir Karabükspor maç özeti ve sonucu


Trabzonspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu