İsmail Kartal'ın pembe tablosu!

İsmail Kartal'ın pembe tablosu!
Fenerbahçe camiasında büyük hayal kırıklığı yaratan 2-0’lık Akhisar Belediyespor mağlubiyeti sonrası Teknik Direktör İsmail Kartal, oyuncularına herhangi bir tepki göstermedi.

Sarı-lacivertli ekibin hocası beklentilerin aksine maçın ardından soyunma odasında futbolcuların tek tek elini sıkarak, “Kaybetsek de sahada bir emek verdiniz” ifadesini kullandı. Sürpriz yenilgiye rağmen oldukça sakin olan Kartal, sıcağı sıcağına kısa bir konuşma yaparken içinde bulundukları durumu analiz etmeye çalıştı.

Deneyimli hoca, kötü oyun ve maçın kaybedilmesine rağmen takıma duyduğu güveni dile getirirken, “Biz iyi yoldayız. Buna inanın. Elimizde sağlam veriler var. Bu sıkıntılar geride kalacak. Bunu biliyorum. Futbolcular ve teknik heyet hep birlikte tekrar toparlanacağız. Moralinizi bozmayın. Size yüzde yüz güveniyoruz” diye konuştu.

DİEGO’DA ISRAR
Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Diego’da ısrar edecek. Büyük beklentilerle transfer edilen Brezilyalı futbolcu henüz sisteme adapte olamazken, son Akhisar maçından sonra eleştirilerin odak noktasını oluşturan Diego’ya hocası sahip çıktı. Kartal bu haftaki Torku Konyaspor maçına da Brezilyalı yıldız ile başlamayı düşünüyor.

Diego’dan faydalanmak için büyük çaba harcayan ve formüller arayan sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı bu yüzden takıma yıldız oyuncuya dayalı sistemi öğretmeye çalışıyor. Zamanla hem takımın Diego’ya, hem de Brezilyalı oyuncunun arkadaşlarına alışacağını söyleyen Kartal bunun için maç sayısının artması gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: Milliyet