İsmail Kartal'ın ilk sınavı!

Video yükleniyor...

Sepahan, Sheffield, Sevilla ve Soma yararına düzenlenen turnuvada Beşiktaş ve Chelsea ile karşılaşan Fenerbahçe, 6. hazırlık maçında son Yunanistan şampiyonu Olimpiacos karşılaşacak. 21.30'da Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak mücadele Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal'ın Sarı-Lacivertliler'in başındaki ilk sınavı olacak.
 
İsmail Kartal, haftaiçinde yaptığı çalışmalarda hazırlık maçlarında yapılan savunma hatalarının üzerinde durdu. Savunmadaki kademe hatalarıyla ilgili takımına uyarılarda bulunan Kartal, Olympiacos karşısında Süper Kupa'daki Galatasaray derbisinin defans kurgusunu denemesi bekleniyor.
 
İsmail Kartal, hazırlık maçlarında beklenileni veremeyen hücum silahlarına da uyarılarda bulundu. Mousa Sow, Emmanuel Emenike ve Pierre Webo ile özel toplantılar gerçekleştiren İsmail Kartal, 3 oyuncudan geçen sezonki performanslarına yaklaşmalarını istedi...
 
Hollanda Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda mücadele eden Dirk Kuyt'ın uzun tatilinin ardından takıma istenilen seviyede dönmesi sevinç yarattı... Tatilde olmasına rağmen kondisyon çalışmalarını sürdüren tecrübeli oyuncu, takımdan geride olmadığını gösterdi. Kuyt'ın 25 Ağustos'ta Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finalinde oynayabilecek düzeye gelmesi bekleniyor.
 
Kuyt'ın da takıma katılmasıyla sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz ve Diego Ribas dışında hazırlıklarını tam kadro sürdüren Sarı - Lacivertliler'de Michal Kadlec'in de rahatsızlığı tamamen geçti. Egemen Korkmaz ve Diego Ribas, kendileri için hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüyor.