İsmail Kartal'ın 11'i şekillendi

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de hedef, Kayseri'den 3 puanla dönmek.

Süper Lig'de oynadığı son iki lig maçından galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, Kayseri Erciyesspor'u da yenerek, üst üste 3. galibiyetini almayı hedefliyor.

Ligin 11. haftasında sahasında Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, 12. haftada deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0, 13. haftada da Kadıköy'de Sivasspor'u 4-1 yenmişti.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de Bekir İrtegün, geçen hafta Sivasspor mücadelesinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Bu sezon 4. sarı kartını gören sarı-lacivertli futbolcu, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yapılacak maçta forma giyemeyecek.

Sakatlığı nedeniyle son 3 lig maçında forma giyemeyen, Ziraat Türkiye Kupası maçında Bayburt Grup Özel İdare karşısında oynayan Diego Ribas da kadroda yer alacak.

Fenerbahçe'de Kayseri Erciyesspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde üçer sarı kartı bulunan Emre Belözoğlu, Emenike, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec, zorlu deplesmanda kart daha görmeleri halinde 15. haftada oynanan Mersin İdman yurdu maçında cezalı duruma düşecek.

Fenerbahçe'nin, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçına kalede Volkan Demirel, savunmada Gökhan Gönül, Bruno Alves, Michal Kadlec, Caner Erkin, orta sahada Mehmet Topal, Raul Meireles, Dirk Kuyt, Emre Belözoğlu, Alper Potuk ve forvette de Mousa Sow onbiriyle çıkması bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe