İsmail Kartal'ı korkutan ihtimal

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, zorlu maçın 11'ini şekillendirdi.

Raul Meireles'in sakatlığı nedeniyle Portekizli oyuncudan yararlanamayacak İsmail Kartal'ın, son dönemde galibiyetleri sıralayan kadroyu bozmak istemiyor.

Kaleyi, belindeki rahatsızlık nedeniyle ile özel bir korse ile oynayacak Volkan Demirel'e emanet edecek İsmail Kartal, savuma dörtlüsünü ise Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen Korkmaz ve Caner Erkin'den oluşturacak.

Raul Meireles'in yokluğunda savunmanın önündeki ikiliyi Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu olarak planlayan İsmail Kartal, orta saha kurgusunu ise Dirk Kuyt, Moussa Sow ve Alper Potuk üçlüsü ile tamamlayacak.

Bursaspor maçında attığı kritik golle 3 puanı geitren Pierre Webo ise Sarı Lacivertliler adına Eskişehir deplasmanında gol arayan isim olacak.

Öte yandan Fenerbahçe'de sarı kart ceza sınırında 10 futbolcu bulunuyor. Sınırdaki oyunculardan Emenike, Kuyt, Mehmet Topal, Webo, Egemen, Hasan Ali, Meireles, Selçuk, Alves ve Kadlec'e uyarılarda bulunan İsmail Kartal, bu oyunculardan kontrollü oynamalarını istedi.

Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada Fenerbahçe Kulübü'nün aldığı ceza dolayısıyla deplasman tribününe seyirci alınmayacak.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe