İsmail Kartal'dan Diego açıklaması

İsmail Kartal'dan Diego açıklaması
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Mersin İdmanyurdu'nu 4-1 yendikleri maçta, yarı finale yükselmelerinin yanında, sakatlıktan çıkan bazı futbolcuların iyi performanslarının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Kartal, ilk maçta aldıkları avantajlı skoru düşünerek planlarını yaptıklarını belirterek, "İyi mücadele ettik ve erken gelen gollerle de öne geçtik. Daha sonra rakipten bir oyuncunun atılmasıyla işimiz daha da kolaylaştı. Farklı bir şekilde kazanmasını bildik. Bu turu geçtiğimiz için mutluyum, oyuncularımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Skorun yanı sıra sakatlığı bulunan bazı oyuncuların iyi futbol oynayarak geri dönüşlerinin kendisini sevindirdiğini anlatan Kartal, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile yapacakları karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirtti.

Diego'yu sakatlığının ardından sadece bir antrenmanda takımla çalıştığı ve hazır olmadığı için kadroya almadığını bildiren Fenerbahçe Teknik Direktörü, bir soru üzerine de yaşadıkları saldırının ardından geçen sürede futbolcuların psikolojilerini düzeltmeye çalıştıklarını kaydetti.