İsmail Kartal siftah yaptı

İsmail Kartal siftah yaptı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile bir yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör İsmail Kartal, takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Kartal, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eskişehir'in bulunduğu durumun iç açıcı olmadığını ifade eden Kartal, şöyle konuştu:

"Bu durumu değiştirmek için geldik. Eskişehirspor'un bu ligde ne kadar köklü olduğunu herkes biliyor. Ben de bunu en iyi bilenlerdenim. Buraya başarılı olmaya geldik. Eskişehir'i en iyi şekilde temsil edip, hak ettiği yerlere taşımak için buraya geldik. Herkesin birbirine ihtiyacı var. Herkes birbirine destek olmalıdır. Bir futbol şehri olmasından dolayı da Eskişehir'i tercih ettim. Eskişehir'i seviyorum. Benim amcam Eskişehirli. Kendisi havacıydı rahmetli oldu. Eskişehir'de yakınlarım var."

"Elimizden gelenin en iyisini yapacağız"

Kartal, Eskişehirspor ile ligin 7. haftasındaki Beşiktaş maçından sonra bir görüşme gerçekleştirdiğini bildirdi.

Eskişehirspor'un ligin en fazla gol yiyen, en az gol atan takımı olduğunu vurgulayan Kartal, "Geçen yıldan 7 oyuncu gitmiş ve yerine yenileri gelmiş. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Devre arasında takıma takviyeler yapılacak. Devre arasına kadar bu takımın yüksek puanları toplaması için çalışacağız. Önemli olan Eskişehirspor'u bir an önce bulunduğu durumdan kurtarmaktır" diye konuştu.