Fenerbahçe'de seferberlik!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de lige verilen arada sakat oyuncular için adeta seferberlik ilan edilmiş durumda. 
 
Beşiktaş derbisinde sakatlanan Dirk Kuyt ve Raul Meireles için yoğun tedavi programı uygulanıyor. Ligin kalan haftalarında takımın en tecrübeli isimleri arasında yer alan 2 oyuncunun sağlığına kavuşma süreleri en aza indirilmeye çalışılıyor. İsmail Kartal, Meireles ve Kuyt'un 2 - 3 hafta sürmesi beklenen iyileşme sürecinin kısaltılması için sağlık heyetinden özveri istedi. 
 
İki öğrencisini de en az sürede takımından uzak kalmasını isteyen İsmail Kartal, sürecin uzaması halinde ise alternatif isimler için teknik ekibiyle birlikte analiz yapıyor. 
 
İsmail Kartal'ın üzerinde durduğu bir başka mesele ise gol sorunu. Son yılların en kısır forvet hattı performansını gösteren Sarı - Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal, lige verilen arada teknik ekibiyle birlikte hazırladığı görüntülü analizleri oyuncularına izlettirecek ve nerelerde hata yaptıklarını aktaracak. 
 
Beşiktaş derbisinde tribünlerle yaşadığı tartışmanın ardından devre arasında oyundan çıkan Emmanuel Emenike, İstanbul'a döndü. İsmail Kartal da Nijeryalı golcüyle bir araya gelerek Emenike'yle görüşme gerçekleştirdi. 
 
İsmail Kartal'ın milli arada bire bir ilgilendiği bir diğer isim de Diego Ribas. Sezon başında transfer olan ancak beklenileni vermeyen Brezilyalı yıldızla toplantı gerçekleştiren İsmail Kartal'ın tecrübeli oyuncudan ligin kalan haftalarında daha çok katkı sağlamasını istediği gelen haberler arasında. İsmail Kartal'ın Diego Ribas'a, "Gol sorunumuz ortada. Bunu senin tecrübenle çok kolay aşabiliriz. Ligin kalan haftalarında sana büyük ihtiyacım var'' dediği kaydedildi. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Fenerbahçe

Fb haberleri

Canlı maç izle