"İşimiz daha bitmedi"

"İşimiz daha bitmedi"
Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, PTT 1. Lig'de yarın karşılaşacakları Denizlispor maçını kazanarak, iyi gidişatlarını sürdürmek istediklerini söyledi.
 
Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 26 haftada topladıkları 25 puan ve averajla 15. sırada yer aldıklarını hatırlattı.

Yeni teknik direktörleri Sait Karafırtınalar döneminde 2 maçta 4 puan topladıklarına dikkati çeken Kaan Savruk, şunları kaydetti:

"Hocamızla ilk maçımızda Göztepe'yi 1-0 yendik, ardından deplasmanda Giresunspor maçında 3-0 geriye düşmemize rağmen son 10 dakikada durumu 3-3'e getirerek, iki haftada hayati puanlar kazanmış olduk. Bu başarılardan dolayı teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyoruz ancak işimiz daha bitmedi. Küme düşme hattından bir an önce kurtulmamız için seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Şimdi önümüzde Denizlispor maçı var. Rakibimiz puan tablosunda bizim altımızda bulunuyor. Bu bakımdan 6 puanlık maç oynayacağımızı söyleyebilirim. Denizlispor maçını kazanarak, iyi gidişatımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Umarım yarın güzel bir galibiyete imza atarız."

Savruk, taraftar desteğinin takım için önemli olduğunu belirterek, onlardan yarın tribünleri doldurmalarını istedi.