İsayev geldi, Görkem gitti

İsayev geldi, Görkem gitti
Denizlispor, Azerbaycan Ligi takımlarından Azal PFK Bakü'de oynayan 27 yaşındaki Arif İsayev ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının, kendisinin verdiği rapor doğrultusunda sürdüğünü belirtti.

Transferde takımın yapısını bozmayacak oyuncuları takıma kazandırmaya çalıştıklarını ifade eden Dervent, bu kapsamda takıma 27 yaşındaki Azeri oyuncu Arif İsayev'i transfer etiklerini ve bu oyuncuyla 1,5 yıllık sözleşme imzalandığını kaydetti.

Dervent, İsayev'in aynı zamanda Azeri Milli Takımı'nda yer aldığını belirterek, ''Arif İsayev'in takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Birkaç nokta transferlerimiz daha olacak. İkinci yarının ilk maçına kadar hazır olacağız. Futbolcularımız ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor'' diye konuştu.

Transfer çalışmaları kapsamında Antalya kampında Nijeryalı futbolcu Kabiru ile gurbetçi Türk futbolcu Ümit Sözen'i denemeye aldıklarını belirten Dervent, bu futbolcularla ilgili kararını ileri ki günlerde vereceğini söyledi.

Öte yandan Denizlispor'da, Anıl Dilaver'den sonra Yasin Görkem Arslan'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi.