İrfan Buz dönemi sona erdi

İrfan Buz dönemi sona erdi
PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'da teknik direktör İrfan Buz'un sözleşmesi feshedildi.

Kulübün yazılı açıklamasına göre 2015-2016 sezonunun 7. haftasında takımın başına getirilen Buz ile yapılan görüşmede, sözleşmenin karşılıklı feshedilmesine karar verildi.

Açıklamada Buz'a, Alima Yeni Malatyaspor'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek kariyerinde başarı dileğinde bulunuldu.

Teknik direktör İrfan Buz, PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'daki görevinden ayrıldığını açıkladı.

Buz, yaptığı açıklamada, yeni sezonla ilgili kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleriyle bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Görüşmenin ardından bir karar verdiğini dile getiren İrfan Buz, "Sayın başkanımız ve yönetim kurulumuz yeni sezonda benimle devam etmek istediklerini belirttiler ancak 'ayrılmamız her iki taraf için de hayır olur' diye karar verdim. Sayın Başkan Adil Gevrek ve değerli yönetim kuruluna teşekkür ederim." dedi.

Buz, Malatya'da görevde bulunduğu süre içinde tüm camiadan destek gördüğünü dile getirerek, "Bugüne kadar gösterdikleri ilgi dolasıyla personelimize, müdürümüz Selçuk Günaydın'a, sportif direktörümüz Ali Ravcı'ya, altyapı hocalarımız Levent Doğaner ve Murat Uçkum'a, büyük Malatyaspor taraftarına, bize her zaman destek veren dostlarımıza, yerel basınımıza, karakterli futbolcu kardeşlerime çok teşekkür eder, önümüzdeki sezon için Yeni Malatyaspor'a başarılar dilerim. Yeni Malatyaspor'un yeri kesinlikle Süper Lig olmalıdır." diye konuştu.