"İnşallah Konya maçı başlangıç olur"

"İnşallah Konya maçı başlangıç olur"
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, puan alarak, alt sıralarla aralarındaki farkın kapanmasını engellemek istediklerini söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, ligde makasın daraldığını, rakipleriyle aralarındaki puan farkının azaldığını belirtti.

Ligin bitime beş maç kaldığını ifade eden Ferah, "Torku Konyaspor zor bir rakip. Bu sezonun flaş ekiplerinden biri. Çok iyi bir kadroya sahip. Çok iyi futbol oynuyorlar. Biz de son haftalarda puan toplayamıyoruz. Torku Konyaspor maçında puan alarak, alt sıralardaki puan farkının kapanmasını engellemek istiyoruz." diye konuştu.

Ferah, her iki takımın da hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası maçı oynadığını hatırlatarak, "İki takım da kupada ilk maçları kaybetti ve moralsiz. Torku Konyaspor son haftalarda ligde kaybetmeyen takım. Biz ise henüz istediğimiz galibiyetleri alamadık. İnşallah Konyaspor maçı bizim için bir başlangıç olur." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Çaykur Rizespor'da sakatlıkları bulunan Kweuke ve Eren Albayrak Torku Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Yeşil-mavililerin sahaya, Itandje, Orhan Ovacıklı, Viera, Oboabona, Dhurgham İsmail, Sylvestre, Koray Altınay, Ahmet İlhan Özek, Mehmet Akyüz, Chevalier ve Deniz Kadah 11'i ile çıkması bekleniyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Maç Özetleri

Puan Durumu


Akhisar Belediye - Beşiktaş maçı canlı izle

Torku Konyaspor - Ç.Rizespor maçı canlı izle