Iniesta'dan Arda'ya destek!

Video yükleniyor...

Andres Iniesta, Barcelona'dan takım arkadaşı Arda Turan'a destek çıktı.

Türk taraftarlar tarafından ıslıklanan A Milli Takımı'nın kaptanı Arda Turan için zor bir durum olduğunu anlatan Iniesta, "Bir oyuncunun kendi taraftarları tarafından ıslıklanması gerçekten kötü bir durum. Arda için üzgünüm. Kendisi çok kaliteli bir oyuncu. Onun için kolay bir durum değil. Maçın sonunda yanına gittim ve onun için en iyisini diledim. Her zaman takım arkadaşlarım için en iyisini dilerim." diye konuştu.

Takım halinde büyük bir potansiyel ortaya koyduklarını aktaran Iniesta, "Hataları azaltmaya çalışıyoruz. Golü bulduktan sonra işimiz kolaylaşıyor. Bu akşam da ilk golden sonra ileri doğru hareket ettik. Takım ve taraftarlar için 10 üzerinden 10 puan veriyorum." değerlendirmesinde bulundu.

2014 Dünya Kupası'nda kötü bir performans sergilediklerini ancak toparlandıklarını vurgulayan deneyimli futbolcu, "Dünya Kupası'ndan sonra bütün ülke hayal kırıklığı yaşadık. İstediğimiz performansı ortaya koyamadık. Bu iki maç çok iyi geçti. Kazanma alışkanlığımız geri geldi. Ne kadar ileri gideceğimiz tamamen bize bağlı. İyi bir ivme yakaladık. Takım için elimden gelen en büyük sorumluluğu almaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

Puan Durumu

Canlı iddaa sonuçları

İngiltere - Galler maç sonucu ve özet

İtalya - İsveç maçı canlı izle