"İnatçı bir takımla karşılaştık"

"İnatçı bir takımla karşılaştık"
Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Yomraspor'u 2-0 yenen Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Kupa müsabakalarında elimize geçen fırsatları değerlendireceğiz" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Arslan, kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Rakiplerine saygı duyarak sahaya çıktıklarını anlatan Arslan, "Rakibimizin hangi ligde olduğu önemli değil. İnatçı bir takımla mücadele ettik. İdman eksiği olan oyunculardan takımı kurarak sahaya çıktık. Hafta sonu çok önemli bir Gençlerbirliği maçımız var. Oyuncularımızın eksiklerini görmek açısından güzel bir maç oldu" diye konuştu.

Kupadaki hedeflerine ilişkin bir soru üzerine Arslan, "Kupa maçlarında elimize geçen tüm fırsatları değerlendireceğiz. Kupa maçlarının maddi olarak getirisi var, ayrıca oynayamayan futbolcular açısından da kupa müsabakalarını önemli bir arena olarak görüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Akhisar Belediyespor futbolcularından Bruno da güzel bir galibiyet elde ettiklerini kaydederek "Bence takım iyi oynadı, gol atmak için güzel pozisyonlar yakaladık, kazandığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Yomraspor cephesi
Yomraspor Teknik Direktörü Raşit Çalık, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

Çalık, "3. Lig'in yeni ekibiyiz. Haddimizi bilerek oynamaya başladık. Rakibimiz bizim bireysel hatalarımızdan golleri buldu" diye konuştu.

Yomrasporlu futbolcu Ümit Çoruk ise "90 dakika başa baş mücadele ettik. Kazanamadık. Rakibimizi tebrik ediyoruz" dedi.