İnanmak başarmanın yarısından da fazladır...

Video yükleniyor...

Geçtiğimiz yıl Lig TV’nin sevilen programı Aşk 6 Harf’te, futbola tutku ile bağlı özel bir genç adam ile tanışıp onun sıradışı hikayesine tanıklık etmiştik.
 
Futbolcu olma hayalleri kuran Hakkari’li Sidar’ın hikayesiydi...
 
Lig TV izleyicileri, ayağında çizmeleri ile kartopunu ustaca sektiren, karlar üzerinde bile iki ayağını çok iyi kullanan genç Sidar’ı unutmadı. 
 
Karne tatilinde onu unutmayan isimlerden biri de Altınordu yeddiemini Mehmet Özkan’dı. 
 
Altınordu kulübü Sidar’ı yeni arkadaşlarla buluşturup üniversite sınavlarına hazırlandığı bu dönemde çok sevdiği futbol topuyla tekrar biraraya getirmek için İzmir’e davet etti.
 
Altınordu Tesislerinde Hafize Ana’nın lezzetli yemeklerinin tadına bakıp ilk gecesini dinlenerek geçiren Sidar, sabah ilk iş olarak antrenman için uzun süredir hasret kaldığı yeşil sahaya attı kendisini.
 
Yoğun olduğu kadar oldukça keyifli geçen bir kaç günlük saha çalışmasının ardından sıra küçük bir turistik İzmir, Kuşadası turuna gelmişti...
 
Lig TV ekranlarında tanıdıkları, futbola olan sevgisine hayran oldukları Sidar’ı misafir etmenin mutluluğunu yaşayan Altınordu’nun tutkulu ekibi kadar Sidar için de bu kıza İzmir yolculuğu unutulmaz anılar bırakmıştı ardında…
 
Karne tatilinde moral depolayan Sidar Hakkari’ye geri döndü..Üniversite sınavları için artık daha istekli çılışıyor..
 
Bir gün çok sevdiği futbolun içinde mutlaka bir şekilde yer bulacağı umudunu asla yitirmedi...