İmza için saatler kaldı!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta, Gökhan Töre transferinin Feyeenoord ile oynanacak Şampiyonlarlar ligi 3. ön eleme turu maçına yetiştirilmesi için hareketli saatler yaşanıyor.
 
Teknik direktör Slaven Biliç'in "Şimdi sadece Gökhan Töre transfer edilirse Feyenoord maçında oynayabilecek adaptosyonu gösterebilir" demesi üzerine Beşiktaş yönetimi, şampiyonlar ligi 3. ön elemesi için uefa'ya kadro bildiriminin bitiş süresi olan bu gece 1'e kadar Gökhan'ın transferini yetiştirmeye çalışıyor.
 
Gökhan için el sıkışılan Rubin Kazan kulübüne, genç futbolcunun bonservisi konusunda resmi evrakların bir an önce gönderilmesi için haber verildi.
 
Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç, on numara transferinde ise Manuel Lanzini ile Loukas Vyntra'nın mutlaka transfer edilmelerini istiyor.
 
Başkan Fikret Orman ise 21 yaşındaki Lanzini için River Plate'in istediği 5.5 milyon euro'ya çıkmalarına rağmen Arjantin kulübünün bonservis konusunda ağırdan almasına tepki gösterdi. Fikret Orman, bu saatten sonra bu transfer için başka adım atmayacaklarını söylese de Biliç'in ısrarı üzerine Arjantinli futbolcu için bekleyişin sürdüğü öğrenildi.
 
10 numara transferini Lanzini ile gerçekleştirmek isteyen Beşiktaş, sağ bek için ise 33 yaşındaki Vyntra konusunda ısrarcı. Yunan futbolcunun transferi için de görüşmelere devam ediliyor.
 
Transferleri sonuçlansa da hazır ve takıma adapte olamayacakları için Lanzini ve Vyntra'dan Feyeenoord maçlarında yararlanamayacak Beşiktaş, iki futbolcunun transferleri konusunda aceleci davranmıyor.