İlle de Cisse!

Video yükleniyor...

Mustapha Yatabare'yle yollarını ayırması beklenen Trabzonspor, forvete hattına takviye yapmayı planlıyor.
 
Oscar Cardozo'nun yanına bir isim arayan teknik direktör Şota Arveladze, ısrarla kadrosunda Papiss Demba Cisse'yi görmek istiyor. 
 
Geçtiğimiz sezon Riviere ve Perez'in gölgesinde kalan Cisse, 22 maçta forma şansı bulabildi. Mitrovic transferinden sonra takımdan ayrılacağı imajını yaratan Cisse için Bordo-Mavililer, Ada ekibinin kapısını çalacak.
 
Almanya kampında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma ile transfer zirvesi yapan teknik direktör Şota, forvet ile stoper isteğini bir kez daha tekrarladı ve yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kaldığını belirterek aceleci davranılması gerektiğini söyledi. 
 
Sistemine en uygun ismin 30 yaşındaki oyuncu olduğunu belirten Gürcü teknik adamın, bu transferde kulübün maddi yapısının zorlanmasını dahi önerdiği gelen haberler arasında. 
 
Sportif Direktör Süleyman Hurma, Trabzonspor'un parasını en iyi şekilde kullanmak için pazarlık masasında çok dikkatli hareket ettiklerini söyledi. 
 
Bordo-Mavili ekibin geçtiğimiz yıllardaki transfer politikasını tamamen değiştirdiklerini belirten Hurma, "Transferde gecikme diye bir durum yok. Herkes ister ki, transferler hemen hazır olsun. İki önemli takviye yaptık. Orta saha ve sağ beke. Hocamız ve başkanımızla her gün konuşuyoruz, toplantılar yapıyoruz ve eksiklerimizi biliyoruz. Transferde çok seçici davranıyoruz. Ama mutlaka 2 transfer yapacağız. Bu takviyeler savunma ve forvet olacak" diye konuştu.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor

Transfer