''İlk 2 içinde olmak istiyoruz''

''İlk 2 içinde olmak istiyoruz''
TFF 1. Lig'de Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, "Ligin başından beri en derli toplu maçlarımızdan birini oynadık." dedi.

Buruk, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, öne baskı yaparak çok iyi başladıklarını müsabakada pozisyonlar ürettiklerini söyledi.

Rakiplerinin hücum yönünün çok etkili olduğunu bildiklerini kaydeden Buruk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ancak buna hiç müsaade etmedik, rakibimize topla oynama imkanı vermedik. Bu hem 1-0'lık üstünlüğü, hem de kaçırdığımız pozisyonları getirdi. Farkı artırabilirdik. Rakibimizi kalemize çok yaklaştırmadık. Rakip alanda yaptığımız baskıyla ve paslaşmalarla etkili olmaya çalıştık, ikinci golü de bulduk. 2-0'dan sonra da aynı konsantrasyonla devam ettik. Son 10 dakikalık bölümde geriye çekildik, yorgunluk da oldu. Ancak bu bölümde çok net pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum. Seyircilerimize, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ligin başından beri en derli toplu maçlarımızdan birini oynadık."

Buruk, TFF 1. Lig'de herkesin puan kaybedebileceğini belirterek, "Galibiyet serisi yakalayacak takımlar şanslı olacaktır. Biz aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Hep ilk 2 içinde olmak istiyoruz." diye konuştu. -reklam01-