İlk 11'in 9'u belli

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Biliç, Kardemir karabükspor maçında sahaya süreceği onbir için sakatlıkları geçen Veli Kavlak ile Cenk Gönen'in performanslarını mercek altına aldı.

Gökhan Töre'nin cezasının bitmesi, Cenk Gönen ile Veli'nin de iyileşmesiyle kadro konusunda eli rahatlayan Hırvat teknik adam, pazar gününe kadar antrenmanlarda özellikle iki futbolcu üzerine yoğunlaştı. Veli ile Cenk Gönen'in performanslarını değerlendirecek Biliç, bu iki futbolcunun durumuna göre Kardemir Karabükspor maçının onbirini belirleyecek.

Hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlıların sabah antrenmanında sakatlığı geçen Veli Kavlak ile Alexander Miloseviç bireysel çalıştı. Kaleci Tolga Zengin'in ise tedavisine devam edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Siyah beyazlıların antrenmanını izleyen bine yakın çocuk, çalışmanın sonunda futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kulübün internet sitesinden yayınladığı mesajda, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümü olan bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihteki yerini almıştır.En Büyük Beşiktaşlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize ve çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor; tüm çocuklarımızı ve yavru kartallarımızı sevgiyle kucaklıyorum.." ifadeleri kullandı.

Beşiktaş'ta savunma oyuncusu Pedro Franco'nun 24. yaş günü kesilen pasta ile kutlandı. Kolombiyalı futbolcu arkadaşlarının tebriklerini kabul ettikten sonra bir sandalyenin üzerine çıkarak ispanyolca bir konuşma yaptı. Franco'nun söylediklerini TÜRKÇE tercüme etmek için Brezilyalı Ramon Motta'nın ortaya çıkması ise gülüşmelere neden oldu. Kolombiyalı franco'nun söylediklerini 'İnşallah bu yıl şampiyon olacağız" diyerek Brezilyalı Motta, türkçe tercüme etti.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş