Ve geri dönüyor!...

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Borussia Dortmund maçı hazırlıkları sürerken teknik direktör Cesare Prandelli'nin Fenerbahçe maçının kazanan kadrosunda birkaç ufak değişikliğe gideceği belirtildi.

Prandelli'nin Borussia Dortmund karşısında Veysel'i yedek bırakarak sağ beke Tarık'ı çekmeyi planladığı , sol bekte ise Alex Telles'i görevlendireceği öğrenilirken ilk 11'deki diğer isimleri değiştirmeyi düşünmediği öğrenildi.

Kanat beklerini etkili bir biçimde hücum organizasyonlarında kullanmayı isteyen İtalyan teknik adamın top rakipte olduğu zamanlarda da tüm takım olarak rakibe baskı yapmaları direktifini verdiği ''herkesten 90 dakika mücadele , 90 dakika arzulu , istekli oyun bekliyorum'' şeklinde konuştuğu ifade edildi.

Prandelli'nin Sneijder'i de serbest oynatacağı ve Fenerbahçe maçının yıldızından Borussia Dortmund karşılaşmasında da uzaktan şutlarla sıkı sık kaleyi yoklamasını istediği belirtildi.

Oyuncularıyla yaptığı toplantıda Fenerbahçe maçını unutmaları gerektiğini söyleyen İtalyan teknik adamın ''Fenerbahçe maçı önemliydi ama geride kaldı. Bizim için her zaman en önemli maç önümüzdeki maçtır. Yani şu an Borussia Dortmund maçına konsantre olun. Avrupa geleceğimiz ve prestijimiz için bu maçı kazanmamız gerekli. Sizlerden üst düzey mücadele etmenizi ve savaşmanızı bekliyorum'' dediği öğrenildi.