Vodafone Arena'ya kule geliyor!

Video yükleniyor...

Demba Ba ve Atınç Nukan'ı satan Beşiktaş yeni transferler için düğmeye bastı. 
 
Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine stoper operasyonuna başlayan Beşiktaş'ta, başkan Fikret Orman'ın ilk hedefi Dinamo Moskova forması giyen Brezilyalı Douglas.. Bir süredir Beşiktaş'ın gündeminde yer alan ve sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek Douglas için Rusya'ya giden başkan Fikret Orman'ın, Dinamo Moskova başkanıyla yakın ilişkileri olan bazı kongre üyelerini de yanına aldığı öğrenildi. 
 
Douglas'ın yanı sıra Brezilyalı Rhodolfo için de görüşmelerini sıklaştıran Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in Douglas'tan yana tavır koyduğu öğrenildi. 
 
Dinamo Moskova ile yapılacak görüşmelerden sonra kesinleşecek Douglas transferi olumsuz neticelenirse ibre bu kez Rhodolfo'ya çevrilecek. 
 
Beşiktaş'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan 1.92 boyundaki Brezilya asıllı Hollandalı Douglas için de menajerler vasıtasıyla çalışmalar yapıyor. 
 
2013-14 sezonu başında Hollanda'nın Twente takımından Moskova'ya geçen Douglas'ın Dinamo ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor.
 
27 yaşındaki oyuncu 2014-15 sezonunda 33 resmi maça çıktı ve fileleri 3 kez sarstı. Douglas 2007-2013 arasında oynadığı Twente'de ise 243 karşılaşmada oynadı ve 19 gol kaydetti. 
 
Beşiktaş'taki diğer aday Rholdfo ise Gremio'nun son oynadığı Cruzerio maçında dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, idari menajer Ali Naibi ve kulübün eski futbolcusu Gökhan Keskin tarafından izlemeye alındı. Futbolcuyla ilgili raporu teknik direktör Şenol Güneş'e olumlu bir şekilde ileten Beşiktaş heyetinin bir süre daha Brezilya'da kalacağı öğrenildi. 
 
Stoper transfer için çalışmalar bu yönde sürerken, Demba Ba'nın yerine alınacak forvet için de titiz bir çalışma yürütülüyor. 
 
Teknik direktör Şenol Güneş, gündemde yer alan Mitroglou'nu Siyah - Beyazlı takım için yetersiz bulurken, yeni isimlerle ilgilenildiği belirtildi. 
 
Beşiktaş yönetimi, ses getirecek ve Demba Ba'nın yerine dolduracak bir forvet için çalışmalarını sürdürüyor. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş