Ibrahimovic'in çılgın hikayesi!

Video yükleniyor...

Zlatan İbrahimoviç'i nasıl bilirsiniz? Dünya yıldızı? Aşırı özgüven sahibi? Futbola estetik katan büyük bir yetenek? Ya da ukala?

İsveç milli takımı ve Paris Saint Germain'in yıldızı İbrahimoviç, Fransa'da, video oyunları üzerine bir röportaj verdi ve saha dışındaki gülümseyen, samimi ve oyun meraklısı yüzünü kameralar önüne taşıdı.
Zlatan İbrahimoviç, saatlerini oyun karşısında geçiren gerçek bir oyun tutkunu... Eşinin Zlatan'ın oyun başından kalkmayan haline alışması ise zaman almış.

Buraya kadar, hikaye çok ilginç gelmeyebilir. Ancak Zlatan'ın oyun merakından doğan, son derece eğlenceli ve çılgın bir hikayesi var.

Zlatan İbrahimoviç oyunları web üzerinden online oynamayı seviyor ve bu esnada oyun arkadaşlarının kiminle oynadıklarına dair bir fikri olmuyor... Biri dışında...

İşte Zlatan İbrahimoviç ile online oyun oynarken tanışan, gizemli adamın hikayesi...

Hayal edin, bir gün oyun oynarken fark ediyorsunuz ki, rakibiniz, futbol tarihinin en unutulmaz gollerinden bazılarına imza atmış, herkesin aşırı özgüveni ve ukala açıklamalarıyla tanıdığı bir gerçek dünya yıldızı...

İbrahimoviç'in, gizemli İsveçli oyun arkadaşının başına konan talih kuşunun hikayesi, elbette milyonda bir yaşanabilecek bir olay... Yine de oyun oynarken dikkatli olmak gerek, ne zaman nerede kiminle karşılaşacağınız belli  değil.

Bugünün global dünyası, sandığınızdan çok daha küçük...