Ibrahimovic'li PSG'den gol şov

Ibrahimovic'li PSG'den gol şov

Doğduğu şehre geri dönen PSG’nin İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic için ayrı bir öneme sahip olan Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki karşılaşmada PSG Swedbank’ta oynanan mücadelede Malmö’yü 5-0 mağlup etti.

İskoç hakem William Collum’un düdk çaldığı karşılamaya hızlı başlayan PSG 3. Dakikada Adrien Rabiot ile  1-0 öne geçti. Maçın ilk düdüğünden itibaren oyundaki üstünlüğünü ev sahibi takıma kabul ettiren Laurent Blanc’ın öğrencileri 14. dakikada Angel Di Maria ile farkı 2’ye çıkardı.  Bu golden sonra Malmö, Markus Rosenberg ile rakip kalede etkili olmayı denesede  Thiago Silva ve Marquinhos ikilisinden oluşan PSG  savunmasını aşamadı ve ilk yarı 2-0 sona erdi.

Mücadelenin 2. yarısına golle başlayan PSG 50. dakikada İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic ile skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmanın 68. dakikasında Angel Di Maria bir kez daha sahneye çıktı ve takımının 4. kendisinin ise maçtaki 2. golünü kaydetti. 82. dakikada Brezilyalı kanat oyuncusu Lucas Moura PSG adına farkı 5'e çıkartan golü attı. Bu dakikadan sonra maçta başka gol olmadı ve PSG sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.