Holmen'e bir talip daha!

Video yükleniyor...

Gaziantepspor, Fenerbahçeli Samuel Holmen'e talip oldu.

Birçok Anadolu kulübünün peşinde olduğu Fenerbahçeli Holmen'in son talibi Gaziantepspor oldu. Kırmızı - Siyahlılar, İsveçli futbolcu için Fenerbahçe ile görüşmelere başladı
 
Fenerbahçe'de gözden çıkarılan ve adı Anadolu takımlarıyla hemen hemen hepsiyle anılan Holmen'in son talibi Gaziantepspor oldu.

Okan Buruk'la başarılı olmayı hedefleyen Kırmızı-Siyahlılar'ın İsveçli orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için Sarı- Lacivetli takımla görüşmelere başladı.
 
Kulübüyle 2016'ya  kadar sözleşmesi bulunan Holmen'in kendisine gelen teklifleri değerlendirdiği, maddi anlamda en uygun olanını tercih edeceği bildirildi. Fenerbahçe'den yılda 1.3 milyon Euro alan Holmen için Gaziantep'in 800 bin Euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor.

Bu arada Gaziantepspor un yurt dışı kamp programı da belli oldu. Yeni sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde başlayan kırmızı-siyahlı ekip, yurt dışı kampını Avusturya'da yapacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezon hazırlıklarını Celal Doğan Spor Tesisleri'nde sürdüren kırmızı-siyahlı ekip, 4 Ağustos Pazartesi günü Avusturya'ya gidecek. Yeni sezon kampı 4-18 Ağustos'ta Avusturya-Seefeld'de yapılacak.