"Hocamız bu kararı gözden geçirecektir"

"Hocamız bu kararı gözden geçirecektir"
Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı bırakılması kararının doğruluğunu ya da yanlışlığını tartışmanın kimseye faydasının olmayacağını, bu kararın ileride düzelebileceğini bildirdi.

Türköz, yaptığı yazılı açıklamada, bugün alınan kararın yarın değişebileceğini vurgulayarak, "Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı kalması kararının doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmanın kimseye faydası olmayacak. Bu karar ileride düzelecektir. Çünkü bu oyuncular, bizim evlatlarımız. Bu çocukları değersizleştirmek, Trabzon'u, Trabzonspor altyapısını değersizleştirmektir" ifadelerini kullandı.

Göreve gelirken kendi değerlerine sahip çıkacağının sözünü verdiklerini belirten Türköz, açıklamasında şunları kaydetti:

"Birleştirici, bütünleştirici olacağız dedik. Geldiğimiz noktada her iki kardeşimiz morallerini bozmadan hafta sonu maç oynayacaklar gibi antrenman tempolarına devam etmeliler. Trabzonspor, öz değerleriyle var oldu. Hocamız da bu kararını gözden geçirecektir. Bütün her şeyin sorumlusu bu iki kardeşimiz değildir ancak şu da var; Mustafa ya da Zeki hiç fark etmez, her oyuncu hangi formayı giydiğinin de farkında olmalıdır. Bu takım kolay kurulmadı. Herkes nerede olduğunu bilecek. Teknik direktörü de oyuncusu da bilecek. Taraftarımızın da artık bu takımı yalnız bırakmamasını istiyoruz."