Hickman'ın gözü yükseklerde!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Ricky Hickman, hedefinin sarı-lacivertli formayla kazanabileceği tüm kupalarda mutlu sona ulaşmak olduğunu söyledi.

THY Avrupa Ligi'nde geride kalan 2013-2014 sezonunda İsrail'in Maccabi Electra takımı ile şampiyonluğa ulaşan Hickman, sarı-lacivertli kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Ülker gibi bir takımın parçası olacağı ve Zeljko Obradovic'in antrenörlüğünü yaptığı bir ekipte bulunacağı için çok mutlu olduğunu kaydetti.

Maccabi Electra ile Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadığını hatırlatan Ricky Hickman, "2013-2014 sezonunda Avrupa Ligi şampiyonu olan bir takımda yer alıyordum ve benim için harika bir sezondu. Ancak artık önümüzdeki sezona ve Fenerbahçe Ülker ile özel işler başarabilmek için konsantre oluyorum. Amacım, Fenerbahçe formasıyla birlikte kazanabileceğim tüm kupalarda mutlu sona ulaşmak olacak" ifadelerini kullandı.

Hickman, Obradovic ile çalışabilmek için sabırsızlandığını vurgulayarak, "Obradovic'in benim kariyerim için büyük bir şans olduğunu biliyorum. Çünkü gelişimi ve öğrenmeyi seven bir oyuncuyum. Avrupa'da da oyuncu geliştirme konusunda Obradovic'ten daha iyi bir antrenör yok. Saygı duyduğum birçok oyuncudan Obradovic hakkında aynı şeyleri duydum. Takımda bulunan birçok yetenekli Fenerbahçe Ülker oyuncusuyla birlikte mücadele etmeye ve iyi işler başarmaya çalışacağım" şeklinde görüş belirtti.

Sarı-lacivertli taraftarlara da mesaj gönderen Ricky Hickman, "Bana kısa sürede gösterdiğiniz ilgi ve 'hoş geldin' mesajları için çok teşekkür ederim. Sizlere, elimden gelenin en iyisini vereceğime ve harika işler başarmak için takımıma yardımcı olacağıma söz veriyorum" diyerek sözlerini tamamladı.