"Heyecanlandık ama kazanmayı bildik"

"Heyecanlandık ama kazanmayı bildik"
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Türkiye Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka'yı, maçın kilit noktalarında heyecanlanmalarına rağmen 70-62 yendiklerini söyledi.

Obradovic, Ülker Sports Arena'daki karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında, takımı adına inişli çıkışlı bir oyun olduğunu belirterek, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

"İlk yarının sonunu, kötü oynadık. Maçın son 5 dakikasında, sorunlar yaşadık. Maçın kilit noktasında heyecanlandık ama kazanmayı bildik. Bu, çözmemiz gereken bir sorun. Pınar Karşıyaka, çok önemli ve güçlü bir takım. Sonuna kadar karakterini gösterdi. Onlara da Avrupa maçlarında başarılar dilemek istiyorum. Taraftara teşekkür ediyorum. Sezonun çok kritik bir noktasındayız şu an. Bu yüzden takımdaki herkesin birbirine yardımcı olması gerekiyor. Bugünkü rotasyonda Goudelock çok süre aldı, bunu da gözden geçireceğim."

THY Avrupa Ligi'nde deplasmanda CSKA Moskova'yı yendikleri maçtan sonra işlerinin daha da zorlaştığını vurgulayan Obradovic, "Rusya'da maçtan sonra oyuncularıma, 'bizim için zorlu dönem şimdi başlıyor' dedim. Nizhny maçını düşüneceğiz şimdi. Sonra sıradaki maçlara bakacağız. Çok iyi bir pozisyondayız. Değerini anlamamız gerekiyor. Oyuncuların bunu anlaması çok önemli" diye konuştu.