Hesaplar altüst oldu

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Drogba'nın büyük olasılıkla sezonu kapatması teknik direktör Mancini'yi hücum hattında yeni arayışlara itti.

Galatasaray'da Didier Drogba'nın sakatlığı teknik direktör Roberto Mancini'nin hesaplarını alt üst etti. Fildişi Sahilli yıldızın büyük olasılıkla sezonu kapatması Sarı-Kırmızılılar'ın gelecek haftalarda gol yolları için yeni formüller aramasına neden olacak.

Son olarak 5 hafta önceki Akhisar Belediyespor maçında gol bulan Burak Yılmaz'ın suskunluğu ve Drogba'nın sakatlanmasının ardından forma şansı bulan umut Bulut'un istenileni verememesi Mancini'yi düşündürüyor.

İtalyan teknik adamın Burak-Umut ikilisini Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bursaspor maçında bir kez daha denemesi ve ikilinin performansına göre sistem değişikliğine gitmesi bekleniyor.

Mancini'nin Umut Bulut'un Bursaspor maçındaki performansından memnun kalmaması halinde, ligdeki Kasımpaşa maçında Burak Yılmaz'ı tek forvet oynatmayı düşündüğü öğrenildi.

Hücum hattında bu sorunlar yaşanırken zorlu Bursaspor maçında savunmada da Mancini'nin nasıl bir tercih yapacağı merak konusu... Sivasspor deplasmanına Semih Kaya - Koray Günter ikilisiyle çıkan İtalyan teknik adam, Koray'ın performansından memnun kaldı. Ancak Hakan Balta'nın iyileşmesi Koray Günter'in yeniden kulübeye dönmesine neden olabilir.

Bu arada Galatasaray'a uzun süreli sakatlarından da iyi haberler gelmeye başladı. Aurelian Chedjou ile Hamit Altıntop'un sakatlıklarının son aşamaya geldiği öğrenildi.