"Herkesten katkı aldık"

"Herkesten katkı aldık"
Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka'yı 104-82 mağlup ettikleri karşılaşmada hücumda çok iyi oynadıklarını söyledi.

Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Pınar Karşıyaka ile oynanan karşılaşmalarda savunmaya dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "40 dakika boyunca konsantre olmalısınız. İlk çeyrekte kötü savunmayla başladık. Daha sonra bunu değiştirerek toparladık. Hücum açısından çok iyiydik. Herkes süre aldı ve katkı yaptı" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, kendisine tezahüratlarla destek veren taraftarlara teşekkür ederek, "Ancak oyuncular daha önemli. Bütün alkışlar onlara gitmeli" diye konuştu.

Sarı-lacivertli oyuncu Jan Vesely ise çok iyi maç çıkardıklarını ve THY Avrupa Ligi'nde Bayern Münih karşısında olduğu gibi iyi mücadele ettiklerini kaydetti.

Sarıca: "Fenerbahçe net bir galibiyet aldı"
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca ise Fenerbahçe'nin net bir galibiyet aldığını ancak oyundan çabuk kopmalarının kabul edilemeyeceğini söyledi.

İlk yarıda 48 sayı atmalarına rağmen rakipten 54 sayı yediklerine dikkati çeken Sarıca, "Bizim için iyi olmayan hadise bu. Maçı sadece hücumla kazanamayacağımızı bilmemiz lazım. Yeni takım olmamızdan dolayı bazı alışkanlıkları bırakamıyoruz. Sezona iyi başlamamızdan dolayı herkes takımı oturttuğumuzu düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Pınar Karşıyakalı oyuncu Joe Ragland ise Fenerbahçe'nin oyunu iyi kontrol ettiğini ve maçı kazandığını dile getirdi.