Güneş'ten yakın markaj

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en şekilde değerlendirmek ve forma şansı bulamayan oyuncularının son durumunu görmek için hazırlık maçlarına büyük önem veriyor.

Yerli ve yabancı çok sayıda oyuncusunu milli takımlara gönderen Siyah-Beyazlılar'da Şenol Güneş, İstanbul'da kalan oyuncularıyla tek tek ilgilenecek.

Beşiktaş hazırlık maçlarını Mardan'da oynayacak. Cuma Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar, Pazar günü de Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk ile prova yapacak. Şenol Güneş, Osmanlıspor ve Shakhtar Donetsk maçlarında geniş kadroda forma bekleyen isimlerinin performansını mercek altına alacak.

Özellikle Serdar, Motta ve Pedro Franco'ya şans verecek olan tecrübeli teknik adam, A2 takımından Eslem Öztürk'ü de hazırlık maçları kadrosuna dahil edecek. Şenol Güneş'in oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Şu anki iyi gidaşatımızı sürdürebilmemiz için, sizin her an hazır olduğunuzu göstermeniz lazım. Lig, kupa ve Avrupa'da onlarca maç oynayacağız. Herkesin hazır olmasını istiyorum" dediği öğrenildi.

Bu arada Beşiktaş Yönetimi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin yenilenmesi için yoğun mesai harcıyor. Uzun süredir antrenman sahalarının çimlerini iyileştirmek için uğraşan Beşiktaş Yönetimi, 1 numaralı antrenman sahasını kısa sürede hazır hale getirmek istiyor. İngiltere'den gelecek olan çimlerin yerleştirilmesinde kullanılacak makineleri bekleyen Siyah-Beyazlılar, 1 ay içinde antrenman sahasını kullanıma açmayı planlıyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş