"Herkes kendi işine odaklansın"

"Herkes kendi işine odaklansın"
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 4-0 yendikleri maçta, güzel bir futbolla galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek, "Çok güzel bir futbolla keyif verdiğimizi düşünüyorum. 4-0 galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bugün çok arzulu ve istekliydik" dedi.

Albayrak, ortaya koydukları futbolun, öz güvenlerini yerine getirdiğini aktararak, "Ligde iki maçımız oynanmadı. Fenerbahçe kazandıkça aranın açıldığı, psikolojik olarak da üzerimizde baskı olduğu düşünülüyordu. Biz kendimize bakıyoruz, iyi oynuyoruz. İkinci yarı bizim için yeni başladı, önümüzde daha çok yol var" şeklinde konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarına Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın verdiği cevapla ilgili bir soru üzerine Metin Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

"Biz kendimize bakıyoruz. Başka camialar hakkında konuşmuyoruz. Herkesin kendi camiasıyla ilgili sorunları vardır ve onlar, onları ilgilendirir. Aziz Yıldırım, hep Beşiktaş'ın hakkının yendiği maçları örnek olarak veriyor. Bütün kamuoyu da bunu görüyor. Galatasaray Başkanı'nın söylediği de kendi iç problemleriyle ilgili. Biz şampiyonluğa odaklanmış vaziyetteyiz. Onlar da kendi problemlerine odaklansın. Kendimize bakıyoruz ve başka camialarla ilgili bir şey söylemiyoruz."