Fenerbahçe gün sayıyor


Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Medicalpark Antalyaspor galibiyeti nedeniyle futbolcularına teşekkür etti.
Maçta sakatlanan Mehmet Topuz ile Caner'in ise Beşiktaş derdbisine kadar hazır hale gelecekleri belirtildi.

Fenerbahçe'de sezonun en kritik maçlarından birisi olarak gösterilen Medicalpark Antalyaspor maçında alınan farklı galibiyetin coşkusu yaşanıyor.

Karşılaşma sonrasında yakın takipçileri ile arasındaki puan farkını 12 ve 13'e çıkartan sarı lacivertliler, saha içinde uzun süre galibiyeti kutladı.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın, uzun süre forma şansı bulamayan Kadlec, Hasan Ali, Mehmet Topuz, Selçuk, Salih gibi oyunculara maç sonunda özel olarak teşekkür ettiği öğrenilirken, saha içindeki sevincin soyunma odasında da devam ettiği belirtildi.

1996 doğumlu İbrahim Serdar Aydın'ın da forma şansı bulmasıyla, bu sezon ilk kez böylesine kritik bir karşılaşmada altyapıdan bir oyuncu da sarı lacivertli formayla sahaya çıkmış oldu.

DERBİ HAZIRLIKLARI ÇARŞAMBA BAŞLIYOR
Alınan 4-1'lik galibiyet sonrasında teknik kadro, oyunculara iki gün izin verirken, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarının Çarsamba günü başlayacağı açıklandı.

Medikalpark Antalyaspor maçında sakatlıkları nedeniyle oyundan çıkan Mehmet Topuz ve Caner'in tedavilerine ise hemen başlanırken, iki oyuncunun da derbiye kadar hazır duruma geleceği kaydedildi.

Kart cezaları tamamlanan oyuncuların da katılımıyla sarı lacivertliler sadece sakatlığı süren Egemen Korkmaz'dan yoksun olarak derbi hazırlıklarını sürdürecek.