"Her şey çok iyi olacak"

"Her şey çok iyi olacak"
Medipol Başakşehir'in yeni transferi Mustafa Pektemek, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Beşiktaş'tan 1 yıllığına kiralanan Mustafa, karşılaşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Transferim çok kısa sürede oldu. Bir haftada halloldu diyebilirim. Takıma dün katıldım. Bugün de maça çıktım. İyi bir başlangıç yapmak istiyordum. Güçlü bir rakiple oynadık ve kazandık. Bunun için çok mutluyuz. İnşallah bunun devamını getiririz." diye konuştu.

Turuncu-lacivertli takımın genç oyuncusu Cengiz Ünder ise ilk Süper Lig maçına çıktığını belirterek, "İlk maçımı Fenerbahçe karşısında oynamam büyük bir tecrübe. UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maç oynamıştım. Bugün de Süper Lig'de ilk maçımı oynadım. Bugün çok iyi mücadele ettik. Üç puan aldığımız için çok mutluyuz. Her şey çok iyi olacak." ifadelerini kullandı.

İlk 11'de oynayacağını dün akşam öğrendiğini aktaran 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, "İlk 11'de oynamayı çok beklemiyordum ama hocam şans verdi ve beni çok mutlu etti. Ben de elimden geleni yapmaya çalıştım." şeklinde konuştu.