"Hep fazlasını istedim"

"Hep fazlasını istedim"
Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final üçüncü maçında sahasında Anadolu Efes'e 88-83 yenilerek final şansını kaybeden Darüşşafaka Doğuş'un başantrenörü Oktay Mahmuti, seriye büyük bir iddiayla geldiklerini ancak sakatlıkların kendilerini zor durumda bıraktığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mahmuti, bugün takımıyla gurur duyduğunu belirterek, "Harangody'nin sağlık sıkıntısı, Gordon'un parmağının kullanılamaz hale gelmesi, Mehmet Yağmur'un üç iğneyle sahaya çıkması ve yakın zamanda ameliyat edilecek Furkan Aldemir'in durumu gibi bir sağlık tablosunda mücadele etmek kolay değildi. Sezon boyunca en çok gurur duyduğum nokta bugün oldu. Bir kaç tane şans topu sezon boyunca bize gülmedi ve bu maç da onun devamıydı. Hep fazlasını istedim. Buna yanımdaki herkesi inandırmaya çalıştım. Geldiğimiz nokta beni memnun eden bir nokta." diye konuştu.

Darüşşafaka Doğuş oyuncularından Ender Arslan ise kazanmayı çok istedikleri bir maçı son bölümde fiziksel sorunlar nedeniyle kaybettiklerini kaydetti.