"Hem sonuç alıyor hem de gelişiyoruz"

"Hem sonuç alıyor hem de gelişiyoruz"
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, Boluspor maçına takım olarak önem verdiklerini ancak bu karşılaşmanın kendisi için ayrıca önem taşıdığını söyledi.

Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Ümit Özat, yeni kurulan takımlar için önceliğin her zaman skor olduğunu belirterek, "Takımım hem sonuç alıyor hem de gelişiyor. Geride kalan 4 haftada daha fazla puan da alabilirdik, daha düşük puan da alabilirdik. Ama hedeflerimiz doğrultusunda gidiyoruz" diye konuştu.

Bir takımın 90 dakika boyunca her şeyi dört dörtlük yapmasının mümkün olmadığını vurgulayan Özat, "Ama beni üzen şey, ilk defa Şanlıurfaspor maçında pozisyon verdik. Yediğimiz goller gibi karambollerde pozisyon verdik ve bunlar benim sevdiğim şeyler değil. Özellikle son 30 dakika geriye yaslanmamız hiç hoş değil. Maçta skor 2-0 olduktan sonra kontra ataklarla farklı skoru rahat bulmamız lazım. Bunun üzerinde de çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Özat, takımın eksiklerini gidermek için çalıştıklarını dile getirerek, "Boluspor karşılaşması her maç gibi önemli ancak benim açımdan daha fazla önemli. Buraya gelmeden önce bir süre orada çalıştım. Şanlıurfaspor galibiyetinin değer kazanması için bu maçtan da 3 puan almamız gerekiyor. Boluspor ligde hiç galibiyet alamadı. Mutlaka onlar da bizim karşımıza kazanmak için çıkacaklar. İyi bir maç olacak. Böyle maçlarda iyi futboldan çok mücadele ortaya çıkıyor. Biz daha iyi takımız. Bu maçtan da 3 puanla ayrılacağız" şeklinde görüş belirtti.

Her oyuncunun ayrı bir kalitesi bulunduğuna işaret eden Özat, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ofoedu sakat ve belki Boluspor maçına yetişemeyecek. Durumu maç saatinde belli olacak. Her oyuncunun bir kalitesi var. Bir takımda 11 tane Maradona olmaz. Ofoedu bu takım için çok önemli ama zaman zaman sakatlıklar olacak. Onun yerine dolduracak oyuncularımız var. Ofoedu'nun da bir an önce iyileşmesi lazım."