"Hem hücumda hem savunmada iyiydik"

"Hem hücumda hem savunmada iyiydik"
Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Trabzonspor Medical Park'ı 89-58 mağlup eden Banvit'in başantrenörü Sasa Filipovski, ''Hem hücumda hem de savunmada çok iyi oynayarak maçı kazandık.'' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Filipovski, karşılarında son haftalarda iyi oynayan bir takım olduğunu belirterek, ''Maça çok iyi hazırlandık. Hem hücumda hem de savunmada çok iyi oynayarak maçı kazandık. Sevinmeye vaktimiz yok. Üç gün sonra önemli bir maçımız var. Şimdi o maça hazırlanacağız. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Onları önümüzdeki maça davet ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Banvit oyuncusu Erkin Şenel de takım olarak çok iyi çalıştıklarını dile getirerek, ''Takım olarak her gün çok çalışıyoruz. Bu maça da çok iyi hazırlandık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Güzel bir galibiyet oldu.'' diye konuştu.

Trabzonspor Medical Park cephesi

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Sergey Bazarevich, maçla ilgili söyleyebilecekleri çok fazla bir şeyin olmadığını vurgulayarak, ''Karşılaşmanın kısa bir bölümünde maçın içinde kalabildik. Başından sonuna kadar çok kötü bir oyun sergiledik. Bizi destekleyen taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu mağlubiyete reaksiyon vermemiz gerekiyor.'' şeklinde görüş belirtti.