''Hedefimiz şampiyonluk''

''Hedefimiz şampiyonluk''
TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, Sivasspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Mesut Bakkal, Sivasspor'un sahasında Göztepe'yi 3-0 yendiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde Eskişehirspor karşılaşmasıyla çıkış yakaladıklarını söyledi.

Ümraniyespor'a 4-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından doğru kadroyu bulduklarına işaret eden Bakkal, "Coşkulu ve istekli adamların oynadığı, takım oyununu ön planda tutan oyuncu grubunun sahada olması sonucu getiriyor." dedi.

Oyuna sonradan giren oyuncuların da takıma katkıda bulunmaya başladığını dile getiren Bakkal, şunları kaydetti:

"Geçiş dönemini iyi atlattık ve atlattıktan sonra üst üste bu üçüncü galibiyetimiz. Sivasspor'un çok uzun zamandır herhalde üst üste 3 galibiyeti yoktu. Özür dilerek söylüyorum ve ukalalık olarak algılanmasın, bu bence sıradan bir maç. Yani bizim içerideki oyuncu grubunun böyle maçları kazanması gerekiyor. Umarım bu bir alışkanlıktır, alışkanlık haline gelir ve devam ederiz. Sahanın her yerinde pres yapan, pozisyon üretmeye çalışan Sivasspor beni mutlu etti, oyuncularımı kutluyorum. Verilen görevi inanılmaz şekilde yerine getirdiler. Sevindiğim bir konu da nerede olduklarını bilerek mücadele etmeye başladılar."

Bu galibiyetlerin kendilerini nerelere getireceğini bilerek mücadele etmeye başladıklarını anlatan Bakkal, "Bu benim için ayrı bir kazanç, şimdi yolumuz açık. Sivasspor'un yolu şampiyonluk, inşallah hep birlikte bu işi yapacağız. Önümüzde iki maçımız var, hedefim 30 puan, oyuncularıma da söyledim. İlk yarıyı 30 puanla bitirip, 2,2 ortalamayla devam ettiğimiz zaman bu işi göğüsleriz diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Ligde ve kupada çok zorlu bir yolculuğa başlayacaklarına dikkati çeken Bakkal, galibiyet sarhoşluğunu bugün yaşayacaklarını ve sonrasında önlerine bakacaklarını sözlerine ekledi.