"Hedefimiz şampiyonluk"

"Hedefimiz şampiyonluk"
Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves, Spor Toto Süper Lig'de yarın Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda yapacakları maçtan 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.
 
Alves, FB TV'ye yaptığı açıklamada, deplasman maçlarının zorluğuna dikkati çekerek, "Şu ana kadar bütün deplasman maçları bizim için zorlu geçti. Bu maçın da zorlu bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Takımımızın bu maçtan 3 puanla ayrılacak kalitesi fazlasıyla var. O yüzden takım halinde bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonluğa da en kısa şekilde ulaşmak için de hedeflerimizden biri Kayseri Erciyesspor maçından 3 puanla ayrılmak" dedi.

Son haftalarda galibiyet serisi yakaladıklarını hatırlatan Portekizli oyuncu, "Son maçlarımızda sahadan üçer puanlarla ayrıldık. Bu gidişat bizim için önemli. Takımın durumu son derece iyi. Takım içinde son derece güzel bir hava var. Seriye devam ederek, bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Galibiyetlerimize her zaman devam etmek istiyoruz. Takım son derece motive ve galibiyet için istekli. Hedefimiz galibiyet" diye konuştu.