"Hedef Süper Lig"

"Hedef Süper Lig"
Bak Asya 1. Lig ekibi Boluspor'un Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, amaçlarının takımı Spor Toto Süper Lig'e çıkarmak olduğunu söyledi.

Çarıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının antrenmanları olumsuz etkilediğini belirtti.

Kar yağışı nedeniyle geçen hafta takımın sentetik ve halı sahada antrenmana çıkmak zorunda kaldığına dikkati çeken Çarıkçı, bu nedenle takımın olumsuz etkilendiğini belirterek, ''Bu hafta hava güzel gitti. Adanaspor karşılaşmasından 3 puan bekliyorum'' dedi.

Boluspor Kulübü'nde en uzun süre başkanlık yapan kişinin kendisi olduğunu kaydeden Çarıkçı, ''Boluspor'un 2004 yılındaki yerini herkes biliyor, zaten söylemeye gerek yok. En çok takımı şampiyon yapan başkan da benim. İki şampiyonluğum var, üç tane final, bir de yarı final karşılaşmam var. 7 yılda bu başarıyı elde ettik. Bu kadar başarının ardından gönlümde takımı Spor Toto Süper Lig'e çıkartmak var'' diye konuştu.

Çarıkçı, sezon öncesinde 3 yıllık plan yaptıklarını ifade ederek, ''Bu planı yaparken de hedefimizde şampiyonluk yoktu. Takımlar puan toplamaya başlayınca bir hedef oluşturduk ve o hedef doğrultusunda devam edeceğiz. Amacımız, takımı Spor Toto Süper Lig'e çıkarmak. Bunu da başaracağım'' dedi.