"Hatalarımızı düzelteceğiz"

"Hatalarımızı düzelteceğiz"
Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen idman top kapma çalışması ve koşuyla başladı. Esneme hareketlerinin ardından antrenman pas çalışmasıyla sürdü.

Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Aatif Chahechouhe, Manuel Da Costa, Cihan Özkara ve izinli Abdurahman Dereli ile Macauley Chrisantus katılmadı.

İdman öncesi, Sen de Gülümse Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Pehlül Polat ve dernek üyeleri kulüp tesislerini ziyaret ederek Carlos'a çiçek verdi. Dernek yetkililerine teşekkür eden Carlos, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Carlos, Gaziantepspor maçından iyi bir sonuç almadıklarını belirterek "Böyle bir maçtan sonra her teknik direktör hayal kırıklığı yaşar ama oyuncularımızın sahada yapmaya çalıştığı şeyler iyiydi. Lig daha yeni başladı. Hatalarımızı düzelterek devam edeceğiz" diye konuştu.

Milli maç nedeniyle liglere verilecek 1 haftalık arayı hazırlık maçı yaparak değerlendireceklerini kaydeden Carlos, "Kosava'nın Priştine takımıyla cumartesi günü yapacağımız dostluk maçına tam kadro gideceğiz. Sakatlıktan kurtulan ve takımla çalışmalara başlayan Batuhan Karadeniz'e 90 dakika forma şansı vermeyi düşünüyorum" dedi.

Bu arada Sivasspor'un Fenerbahçe'den 1 yıllığına kiraladığı Ertuğrul Taşkıran, kırmızı beyazlı ekiple ilk idmanına çıktı.